Chilimarinerade spareribs

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Chilimarinerade spareribs

Spareribs enkelt marinerade i en blandning av stött chilipulver, senapsfrö och farinsocker. Spareribsen får en fin aromatisk smak om de får stå i kylen över natten. Snabbt grillade på mellanvärme får du en knaprig, rökig och festlig rätt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2001

Chilimarinerade spareribs

Ingredienser

10 portioner
2 kg  spareribs

Chiliblandning

6 msk  chilipulver
4 msk  senapsfrö
3 msk  brun farin
4 tsk  salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad karré med senapsrub
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Caribbean-rub
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jamaican-rub
Betyg 2 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
En svensk rub
Betyg 2.3 av 5.
55 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Svensk rub
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga