Choklad- och pistagerutor

Betyg 2.8 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Choklad- och pistagerutor

Utsökta små bakverk med en botten av pistagenötter, mandel och utsökt chokladsmet. Dekorera sedan de goda choklad- och pistagerutorna med mandelmassa eller marsipan.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2001

Choklad- och pistagerutor

Ingredienser

60 portioner
2 dl pistagenötter (skållade och skalade)
1 dl sötmandel (skållad och skalade)
2 dl florsocker
1 msk vatten
någon droppe grön hushållsfärg

Chokladsmet

175 g mörk blockchoklad
175 ljus blockchoklad
75 g smör

Dekoration

ca 50 g mandelmassa eller marsipan
5 droppar röd hushållsfärg
bakplåtspapper

Gör så här

03:00:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.32 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Trefärgad chokladmousse på mandelbotten
Betyg 3.4 av 5.111 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Rocky road fudge
Betyg 4.6 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chokladdoppade marshmallows
Betyg 3.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Trillingnöt
Betyg 4.5 av 5.48 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chokladdoppade saffranskulor
Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chokladbräcksrenar
Betyg 3.4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad