Chokladdoppade tacoskal
Älskar du tacos? Älskar du mjölkchoklad? Då kommer här ett recept som kommer ge dig den perfekta avslutningen på tacokvällen. Chokladdoppade tacoskal är en dröm – och går att fylla med allt du älskar, så som nötter, daim, eller maränger. MMM…mums!
Ingredienser
12 portioner
200 g mjölkchoklad
12 st tacoskal
ca 2 dl vispgrädde
Förslag till topping
finkrossad non stop, oreo, daim eller maränger
För alla:
Gör glutenfri: kontrollera noga innehållet i toppingarna.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkchoklad, grädde och topping.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri ersättningsprodukt för choklad, vispgrädde och topping.
Gör äggfri: kontrollera noga innehållet i toppingarna.
Näringsvärdet är beräknat per port utan topping.
Recept och bild i samarbete med Marabou.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkchoklad, grädde och topping.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri ersättningsprodukt för choklad, vispgrädde och topping.
Gör äggfri: kontrollera noga innehållet i toppingarna.
Näringsvärdet är beräknat per port utan topping.
Recept och bild i samarbete med Marabou.
Gör så här
Tips
Byt ut tacoskalen mot 1 påse tortillachips à 185 g (för 12 port).Tillaga tacoskalen i ugnen enligt anvisning på förpackningen för att få en mer nötig och rostad smak. Doppa enligt anvisning när de har svalnat.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1203 KJ / 288 kCal
Fett19 g
Salt0.21 g
Kolhydrater26 g
Protein3 g
Kommentarer