Chokladdoppat godis
![Chokladdoppat godis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13579/cf_259/chokladdoppat_godis.jpg)
Superenkelt recept på chokladdoppat godis av torkad frukt, flingor, rispuffar, kokos, nötter, popcorn eller vad du känner för att doppa i smält choklad. Täck dina favoritsaker i choklad och låt godiset stelna i kylen. Klart att servera!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998
![Chokladdoppat godis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13579/cf_259/chokladdoppat_godis.jpg)
Ingredienser
undefined
400 g mörk choklad
Gott att doppa i
torkad frukt t ex äppelringar, aprikoser,russin, flingor, rispuffar, kokos, solrosfrön)
nötter
popcorn
corn flakes
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer