Cider med smak av äppelpaj
![Cider med smak av äppelpaj](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_89862/cf_259/cider_med_smak_av_appelpaj.jpg)
Vanilj och kanel, det doftar nybakad äppelpaj! Oavsett om du väljer äppelcider eller äppelmust får du här en värmande god dryck som de flesta gillar. Trevligt alternativ till glögg eller som alkoholfri drink före maten.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2014
![Cider med smak av äppelpaj](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_89862/cf_259/cider_med_smak_av_appelpaj.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 l äppelcider eller äppelmust
1 tsk vanilj i pulverform
4 - 5 kanelstänger
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer