Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola
![Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_62971/cf_259/citronmarinerade_kronartskockor_med_ruccola.jpg)
Enkel förrätt. Kronärskockshjärtan läggs i en marinad av dijonsenap, olivolja och citron och serveras på en bädd av ruccola. Passar också utmärkt som tillbehör till grillat, såväl kött som fisk.
![Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_62971/cf_259/citronmarinerade_kronartskockor_med_ruccola.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 msk olivolja
1 tsk dijonsenap
1 msk citronsaft
salt och peppar
1 burk kronärtskockshjärtan
15 g rucola
För alla
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi328 KJ / 81 kCal
Fett3.3 g
Kolhydrater10.2 g
Protein2.1 g
Kommentarer