Coda alla Vaccinara, Bräserad oxsvans på romerskt vis

Betyg 4 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Coda alla Vaccinara, Bräserad oxsvans på romerskt vis

Är du ute efter en lite lyxigare varmrätt? Tycker du dessutom om italienskt? Då är det här receptet på Coda alla Vaccinara, bräserad oxsvans på Rom´s vis, något för dig! Passar utmärkt att servera vid lite festligare tillfällen.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Coda alla Vaccinara, Bräserad oxsvans på romerskt vis

Ingredienser

6 portioner
1 1/2 kg oxsvans i bitar
2 vitlöksklyftor
1 gul lök
2 morötter
2 - 3 stjälkar selleri
ca 50 g pancetta (eller rökt sidfläsk)
ca 4 dl torrt vitt vin
2 dl krossade tomater
2 msk konc. oxfond
2 dl vatten
1/2 dl grovhackad bladspenat
olivolja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar

Gremolata

1 vitlöksklyfta
1/2 dl grovhackad persilja
rivet skal av 1 citron

Gör så här

00:10:00
00:01:00
02:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ravioli med grönsakssås
Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Soffritto
Betyg 4.3 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Italiensk gratäng
Betyg 2.8 av 5.58 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pancakes med småprinsar
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lammgryta från Berlin
Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tonfiskfylld stjälkselleri
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad