Confiterad griskind

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Confiterad griskind

Denna confiterade griskind är en klassiker som är förbluffande god. Ugnskoka köttet i olja eller ankfett under ett örttäcke som får extra fin smak av lite pressad vitlök. Det möra, smaskiga köttet serveras på en fräsch salladsbädd.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Confiterad griskind

Ingredienser

4 portioner
1 kg  griskind (sk kläpp utan späck och svål)
1   kruka salvia
1   kruka rosmarin
3   vitlöksklyftor
1 msk  salt
5 dl  ankfett eller solrosolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillat sidfläsk
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bakad rotselleri med svamp och äppelvinägrett
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Örtmarinad
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Örtmarinerad grillkyckling
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Örtkryddad färsk salsiccia
Betyg 3.9 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammstek med rosmarin
Betyg 4.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga