Cookie rabarberpaj
![Cookie rabarberpaj](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_38800/cf_259/cookie_rabarberpaj.jpg)
Bjud på en lyxig sommardessert till eftermiddagsfikat genom att baka denna Cookie rabarberpaj. Pecannötterna bidrar med krispighet till de mjuka rabarberna. Servera med en klick grädde.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2011
![Cookie rabarberpaj](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_38800/cf_259/cookie_rabarberpaj.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 g rabarber
70 g pecannötter
100 g rumsvarmt smör
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 3/4 dl ljust muscovadoråsocker
1 krm salt
1 msk majsstärkelse (Maizena)
florsocker att pudra över
vispad grädde till servering
För alla
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein men är fri från ägg.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett, servera med laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett, servera med mjölkfri gräddersättning.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2792 KJ / 667 kCal
Fett44 g
Salt1.5 g
Kolhydrater56 g
Protein9 g
Kommentarer
Godaste pajen och lättgjord
Jessica
2020-05-10Godaste rabarberpajen!
Helena
2020-03-26jag tyckte att den var jättegod. Pecannötterna gjorde susen
Martina
2015-06-04