Cottage cheese med blodapelsin, druvor och sesamkakor
![Cottage cheese med blodapelsin, druvor och sesamkakor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_69820/cf_259/cottage_cheese_med_blodapelsin__druvor_och_sesamkakor.jpg)
Cottage cheese passar till både frukost och mellanmål. Cottage cheese är gott som pålägg på smörgåsen eller tillsammans med färsk frukt. Som i detta recept med blodapelsin, druvor och sesamkakor eller kardemummaskorpor är mums.
![Cottage cheese med blodapelsin, druvor och sesamkakor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_69820/cf_259/cottage_cheese_med_blodapelsin__druvor_och_sesamkakor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 blodapelsiner
4 dl vindruvor
500 g cottage cheese
Till servering
sesamkakor eller kardemummaskorpor
För alla
Rätten innehåller mjölkprotein men är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Använd laktosfri cottage cheese.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1054 KJ / 251 kCal
Fett6 g
Salt1 g
Kolhydrater29 g
Protein18 g
Kommentarer