Cottage cheesefylld paprika

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
2
Cottage cheesefylld paprika

Cottage cheesefylld paprika är en god vegetarisk rätt som du serverar med rostad baguette till. Fyll paprikor med champinjoner, lök, cottage cheese, chili, vitlök, ädelost och garnera med persilja. Snabbt, gott och enkelt.

Cottage cheesefylld paprika

Ingredienser

4 portioner
2   stora gröna paprikor
150 g  champinjoner (eller annan svamp)
1   gul lök
2   vitlöksklyftor
3/4   röd chilipeppar
2 dl  cottage cheese
50 g  ädelost
1 krm  salt
1/2 tsk  paprikapulver
persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Följde Susannes tips nedan och det blev fantastiskt gott :)

Kari

2022-11-29

Hejsan svejsan! Vi ville ha en varm rätt och provade därför lite ändringar. Slut resultatet blev väldigt gott så vi tänkte att vi skulle dela med oss av dem. *Stek lök, vitlök, svamp och chili *Tillsätt 3 dl cottage cheese istället för 2, en skvätt soja och en lite större skvätt grädde. *Krydda med en tsk paprikapulver istället för en 1/2 tillsammans med nymald svartpeppar *Lägg paprikan i en ugnsform och fyll med röran. Smula ädelosten på toppen. *Gratinera i mitten av ugnen i 5-10 min (200 grader) Paprikan blir varm men inte genomlagad och behåller lite av sin spänst. Servera gärna med matgryn t.ex matvete. :)

Susanne

2021-10-11

Testa liknande recept

Elisabeths cottage cheeseröra
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Köttbullswraps
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Våffelmacka med salami och katrinplommon
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kantareller med getost och cottage cheese
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Evas morotssallad med bacon
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Internationell ostkaka
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga