Crab cakes
Prova på en typisk och väldigt populär amerikansk skaldjursrätt! Krabbköttet och koljafiléerna gifter sig fint och ger fina havssmaker tillsammans med sweet chilisåsen och dijonsenapen. Servera dina crab cakes på en grönsallad.
Ingredienser
4 portioner
400 g koljafilé
1 msk potatismjöl
2 äggvitor
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
3 msk sweet chilisås
2 msk dijonsenap
1 burk konserverad krabba (à 170 g)
2 salladslökar
2 msk rapsolja
Till servering
citronklyftor
sallad
bröd
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på sweet chilisåsen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos och mjölkprotein om lämpligt bröd serveras till.
Innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Det behövs en ganska stor, matig sallad.
Johan
2010-03-17