Crema al Mascarpone

Betyg 2.5 av 5.
32 personer har röstat
1
Crema al Mascarpone

Superb dessert med krämig mascarponeost, fruktiga aprikoser, syrliga jordgubbar och söta mandelbiskvier. Du kan med fördel hälla en skvätt kirsh över frukterna, toppa sedan med kanel och rivet limeskal. En förtjusande efterätt.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2002

Crema al Mascarpone

Ingredienser

4 portioner
2   ägg
1/2 dl  strösocker
275 g  mascarponeost
rivet skal och juice från 1   limefrukt
10   aprikoser eller persikor (10 aprikoser motsvarar 3 persikor)
1/2 l  jordgubbar
2 dl  mandelbiskvier

Garnering

malen kanel
limeskal

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
32 personer har röstat

Kommentar

Snabb och enkel och gästerna trodde att då den var så god måste den ha tagit lång tid att göra

Veronica

2006-01-14

Testa liknande recept

Grillade persikor med mascarpone och pinjenötter
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mascarpone & albicocca (nektariner med mascarpone)
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jordgubbsblixt
Betyg 2.6 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Passionstiramisu
Betyg 3.5 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hallontiramisú
Betyg 3.2 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bresaola med fikon och citruskräm
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga