Crème Brûlée med rårörda hallon
![Crème Brûlée med rårörda hallon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16457/cf_259/crème_brûlée_med_rarorda_hallon.jpg)
Crème brûlée med rårörda hallon är en fantastisk dessert. Du dekorerar med de rårörda hallonen på den knäckiga ytan vilket gör denna Crème brûlée komplett.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007
![Crème Brûlée med rårörda hallon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16457/cf_259/crème_brûlée_med_rarorda_hallon.jpg)
Ingredienser
4 portioner
5 äggulor
2/3 dl strösocker
1 vaniljstång
3 dl vispgrädde
1 dl mjölk
råsocker/ strösocker
Rårörda hallon
2 dl hallon
2 msk strösocker
För alla
Fri från gluten.
Innehåller ägg.
Gör mjölkfri: byt grädden mot mjölkfri gräddersättning, t ex från Beneviva eller Oatly Imat, och ersätt mjölken med Solhavre eller annat mjölkfritt alternativ.
Gör så här
Tips
Om du använder termometer ska temperaturen upp till 80°C.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Peter! Bäst är alltid att göra receptet för rätt antal portioner. När man drar i portionsväljaren så beräknar den om på sitt sätt, såsom vi skriver i "rutan" som kommer upp. Lycka till med "rätt" antal portioner. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-04-19Pelle 1 3/10 dl strösocker 8 port måste vara fel. Oätligt ta bort detta recept.
Per-erik
2017-04-15ni som misslyckades glömde uppkokningen vilken inte hellre nämns i receptet
Peter
2016-08-22