Crostini med parmesan och ruccola

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Crostini med parmesan och ruccola

Crostini med parmesan och ruccola är perfekt att servera som en aptitretare i väntan på maten. Du skivar en baguette tunt och bakar den knaprig i ugnen. Flingsalt är smakfullt här.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Crostini med parmesan och ruccola

Ingredienser

4 portioner
1/2   baguette
3 msk  olivolja
flingsalt
2   påsar rucolasallad (à 70 g)
3 msk  olivolja
50 g  hyvlad parmesan
nymalen svartpeppar

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri specialbaguette från Semper.
Gör mjölkfri: byt parmesanosten mot mjölkfritt ostalternativ och använd mjölkfritt bröd.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym. Välj äggfritt bröd.

Gör så här

Tips

Serveras i väntan på grillen eller äts tillsammans med en köttbit.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stekt sparris med parmesanströssel och ruccola
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cathrines favoritpasta
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Biffsallad
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fikon-caprese med lufttorkad skinka
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Ruccola och rosmarinpizza
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga