Crostini med parmesan och ruccola
![Crostini med parmesan och ruccola](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16479/cf_259/crostini_med_parmesan_och_ruccola.jpg)
Crostini med parmesan och ruccola är perfekt att servera som en aptitretare i väntan på maten. Du skivar en baguette tunt och bakar den knaprig i ugnen. Flingsalt är smakfullt här.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007
![Crostini med parmesan och ruccola](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16479/cf_259/crostini_med_parmesan_och_ruccola.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1/2 baguette
3 msk olivolja
flingsalt
2 påsar rucolasallad (à 70 g)
3 msk olivolja
50 g hyvlad parmesan
nymalen svartpeppar
För alla
Gör glutenfri: använd glutenfri specialbaguette från Semper.
Gör mjölkfri: byt parmesanosten mot mjölkfritt ostalternativ och använd mjölkfritt bröd.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym. Välj äggfritt bröd.
Gör så här
Tips
Serveras i väntan på grillen eller äts tillsammans med en köttbit.
Har du lagat receptet?
Kommentarer