Crostini med rensteksröra och krasse
![Crostini med rensteksröra och krasse](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_133270/cf_259/crostini_med_rensteksrora_och_krasse.jpg)
En röra som är lätt att förbereda och är omtyckt av både barn och vuxna. Den rökta smaken från renköttet passar bra tillsammans med rågsmaken från crostinin. Ta med på utflykten tillsammans med några rågcrostini att dippa direkt i rensteksröran eller gör små snittar och servera som mingelmat på festen.
![Crostini med rensteksröra och krasse](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_133270/cf_259/crostini_med_rensteksrora_och_krasse.jpg)
Ingredienser
6 portioner
6 skivor tunt skivat rökt renkött
1/2 dl färskost
2 tsk dijonsenap
2 msk grovt hackad krasse
salt och peppar efter smak
6 st rågcrostini med chili
Dekoration
ca 1 tsk grovt hackad krasse
För alla
Innehåller gluten, fri från ägg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri färskost.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi330 KJ / 79 kCal
Fett3.7 g
Salt1.4 g
Kolhydrater7.1 g
Protein3.8 g
Kommentarer