Crostini med röd pesto, hasselnötter och Västerbottensost

Betyg 2.9 av 5.
49 personer har röstat
0
Crostini med röd pesto, hasselnötter och Västerbottensost

Snabbare snittar än så här är nog svårt att hitta. Rör ihop röd pesto, finhackade hasselnötter och Västerbottensost och vips har du en läcker röra att lägga upp på dina rågcrostinis. Smaken från de soltorkade tomaterna i peston blandar sig väl med sältan från osten.

Crostini med röd pesto, hasselnötter och Västerbottensost

Ingredienser

6 portioner
1/2 dl  skalade och finhackade hasselnötter
1/2 dl  riven Västerbottensost
1 dl  röd pesto
salt och peppar
6 st  rågcrostini med chili

Dekoration

ca 1 msk  hackade hasselnötter

För alla

Fri från laktos och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria kex till servering.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
49 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi733 KJ / 175 kCal
Fett13.5 g
Salt1.13 g
Kolhydrater8.7 g
Protein4.1 g

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Crostini med lenrimmad laxros och dillyoghurt
Betyg 3.2 av 5.
93 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tilltugg med handskalade räkor, aioli och gräslök
Betyg 3.2 av 5.
101 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Snittar med gravad lax, citron och rostade solroskärnor
Betyg 3.2 av 5.
80 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Snittar med gubbröra
Betyg 2.6 av 5.
301 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tilltugg med getostkräm, honung och havtornsmarmelad
Betyg 3.5 av 5.
53 personer har röstat
Under 15 min att tillaga