Crostini med tapenadedip

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Crostini med tapenadedip

Enkla och goda snittar eller tilltugg. Blanda yoghurt och tapenade, den sydfranska olivröra som görs av svarta oliver, olivolja och kapris eller sardeller. Servera på crostini. Också god dipp till grissini.

Crostini med tapenadedip

Ingredienser

4 portioner
2 dl  mezeyoghurt
1   burk tapenade (à ca 200 g)

Till servering

crostini

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på tapenaden och crostinin.
Gör glutenfri: servera med glutenfria crostini.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1661 KJ / 399 kCal
Fett31.8 g
Kolhydrater18.1 g
Protein9.7 g

Testa liknande recept

Kryddsmör med olika smaker
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Lammkorvswrap med brie och tapenad
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nygrillad karré med getost och tomat
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Texas Smoke-glaze
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade champinjoner med pesto
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga