Crostini med tapenadedip
![Crostini med tapenadedip](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63756/cf_259/crostini_med_tapenadedip.jpg)
Enkla och goda snittar eller tilltugg. Blanda yoghurt och tapenade, den sydfranska olivröra som görs av svarta oliver, olivolja och kapris eller sardeller. Servera på crostini. Också god dipp till grissini.
![Crostini med tapenadedip](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63756/cf_259/crostini_med_tapenadedip.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 dl mezeyoghurt
1 burk tapenade (à ca 200 g)
Till servering
crostini
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på tapenaden och crostinin.
Gör glutenfri: servera med glutenfria crostini.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1661 KJ / 399 kCal
Fett31.8 g
Kolhydrater18.1 g
Protein9.7 g
Kommentarer