Cumberlandsås med rabarber
![Cumberlandsås med rabarber](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Cumberlandsås med rabarber är en härligt fräsch och festlig sås. Cumberlandsåsen får tack vare rabarber, vinbärsgelé, apelsiner och citronstrimlor en frestande fräsch och syrlig smak.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 1999
![Cumberlandsås med rabarber](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
1 sats
200 g späd rabarber
2 dl röd vinbärsgelé
3/4 dl rött vin
saft av 1/2 apelsin
mald kryddpeppar
mald kryddnejlika
finstrimlat skal av apelsin och citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer