Cupcakes med kokos och citrus

Betyg 3 av 5.
141 personer har röstat
1
Cupcakes med kokos och citrus

Dekorativa cupcakes med smak av kokos och citrus blir en uppskattad dessert på påskbuffén. Rivet skal av apelsin och citron ger bakverken en vackert påskig färg, och vill du dekorera lite extra är det bara fantasin som sätter gränser!

Cupcakes med kokos och citrus

Ingredienser

8 st

Cupcakes

100 g  rumstempererat smör
1 1/2 dl  rörsocker
2   ägg
rivet skal av 1   citron
3 dl  kokos
1 dl  vetemjöl (1 dl motsvarar 60 g)
1 tsk  bakpulver
Amerikanska muffinsformar (medium)

Frosting

25 g  rumstempererat smör
200 g  naturell färskost
1 dl  florsocker
1 tsk  vaniljsocker
1   apelsin
1   citron
1   lime

För alla

Innehåller ägg och gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett och mjölkproteinfri färskost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
141 personer har röstat

Kommentar

Gör dessa varje år till påsk, supergoda, och fräscha med all citrus. Gör dem i en brödform istället för cupcakes. 🐣

Linnea

2020-04-10

Näringsvärde per portion

Energi1759 KJ / 421 kCal
Fett30 g
Salt0.4 g
Kolhydrater31.3 g
Protein5.1 g

Testa liknande recept

Apelsincupcake med basilikafrosting
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Påskmuffins
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Chokladbitsmuffins
Betyg 2.9 av 5.
238 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kanelcupcake med äpplefrosting
Betyg 4.3 av 5.
23 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Cupcakes
Betyg 4 av 5.
2408 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Muffins med lingon, kokos och choklad
Betyg 3.3 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga