Curryburgare med mangochutney-yoghurt och pickles i naanbröd
![Curryburgare med mangochutney-yoghurt och pickles i naanbröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63210/cf_259/curryburgare_med_mangochutney-yoghurt_och_pickles_i_naanbrod.jpg)
Snabblagad och supersmarrig hamburgare med indisk touch av curry och mango chutney. Lägg i ett grillat naan och fyll upp brödet med yoghurtssås, pickles och färska grönsaker. Klart på ett kick!
![Curryburgare med mangochutney-yoghurt och pickles i naanbröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63210/cf_259/curryburgare_med_mangochutney-yoghurt_och_pickles_i_naanbrod.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1/2 dl mango chutney
2 dl turkisk yoghurt
1 litet isbergssalladshuvud
4 frysta hamburgare (à 190 g)
flingsalt
svartpeppar
4 tsk curry
4 naanbröd
2 dl avrunnen pickles
Till servering
tomater
rödlök
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på hamburgarna och naanbrödet. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd lämpligt glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt och ev mjölkfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja) och naanbrödet mot lämpligt mjölkfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3033 KJ / 728 kCal
Fett42.3 g
Kolhydrater50.6 g
Protein35.4 g
Kommentarer