Der Meister – grillad macka med surkål och äpple
![Der Meister – grillad macka med surkål och äpple](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_125696/cf_259/der_meister_–_grillad_macka_med_surkal_och_apple_.jpg)
En grillad macka passar perfekt när man är sådär mellanhungrig – och är man hungrigare än så kan man alltid göra två! Här läggs saltgurka, äpple, surkål och skinka mellan två skivor halländskt bondbröd. Lite dijonsenap blir pricken över i!
![Der Meister – grillad macka med surkål och äpple](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_125696/cf_259/der_meister_–_grillad_macka_med_surkal_och_apple_.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 saltgurkor
1 grönt äpple (gärna Granny Smith)
1/2 förp surkål (à 500 g)
2 msk dijonsenap
8 skivor bondbröd
8 skivor rökt skinka
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi943.3 KJ / 226 kCal
Fett4 g
Salt2.8 g
Kolhydrater32 g
Protein13 g
Kommentarer