Deviled eggs
![Deviled eggs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_248628/cf_259/deviled_eggs.jpg)
Enkla och snabba är deviled eggs att göra som passar perfekt att servera på ett buffébord. Äggkrämen som görs av äggulorna, dijonsenap, majonnäs och vinäger blir god och smakrik. Toppa djävulsäggen med vackert rött paprikapulver.
![Deviled eggs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_248628/cf_259/deviled_eggs.jpg)
Ingredienser
8 ägghalvor
4 ägg
3 msk majonnäs
1 msk dijonsenap
1 tsk vitvinsvinäger
2 krm svartpeppar
2 krm rökt paprikapulver
spritspåse
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Näringsvärdet är beräknat per ägghalva.
Näringsvärde per portion
Energi315 KJ / 75 kCal
Fett7 g
Salt0.2 g
Kolhydrater0.5 g
Protein4 g
Kommentarer
Ni har recept på Deviled Eggs, och utan Cayennepeppar. Det är ju hela idén med Deviled Eggs, hetta i fyllningen. Den kan vara paprika, men lägg till Cayennepeppar så blir det genuina Deviled Eggs.
Patrick
2024-02-26Test
Marcus
2023-04-25