Deviled eggs med sardeller och räkor
![Deviled eggs med sardeller och räkor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_139241/cf_259/deviled_eggs_med_sardeller_och_rakor.jpg)
Gröp ut gulan, smaksätt med majonnäs, sardellcrème och färskpressad citronjuice. Spritsa tillbaka krämen i de urgröpta ägghalvorna, toppa med räkor och gräslök. Voilà – midsommarens mesta måste är redo att serveras. Smakrikt och snyggt.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2016
![Deviled eggs med sardeller och räkor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_139241/cf_259/deviled_eggs_med_sardeller_och_rakor.jpg)
Ingredienser
10 st
5 ägg
1/2 dl majonnäs
1/2 msk sardellcrème (gärna på tub)
1 tsk färskpressad citronjuice
10 skalade räkor
1 msk finskuren gräslök
nymald peppar
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein.
Innehåller ägg.
Gör så här
Tips
Skär av en liten, liten bit av äggvitan undertill på varje ägghalva, så står de stadigt på fatet. Den bortskurna äggvitan går fint att blanda ner i en gubbröra.
Har du lagat receptet?
Kommentarer