Dill- och crème fraiche-stuvad purjolök med rom

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Dill- och crème fraiche-stuvad purjolök med rom

Stuva purjolök i dill och crème fraiche och servera med en klick rom ovanpå! Ett lite lyxigare vardagsalternativ som passar utmärkt att servera tillsammans med antingen fisk eller kött.

Dill- och crème fraiche-stuvad purjolök med rom

Ingredienser

4 portioner
1   purjolök
2 dl  lätt crème fraiche
1   kruka dill
salt och peppar
1   burk forellrom (à 50 g)

Till servering

kokt potatis
fiskpinnar

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria fiskpinnar.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

I näringsberäkningen ingår de föreslagna tillbehören.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2585 KJ / 617 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Rökt makrillsallad
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dill- och tomatpasta
Betyg 3.2 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korv stroganoff med crème fraiche
Betyg 3.7 av 5.
114 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparrot- och forellromspotatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Åsas bacon- och tonfisksås
Betyg 3.1 av 5.
50 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig quornpasta med Ajvar relish
Betyg 4 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga