Dillpesto med Västerbottensost

Betyg 4.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dillpesto med Västerbottensost

Dillpesto är en svensk variant av den klassiska italienska peston. Istället för basilika, parmesan och pinjenötter använder du dill, Västerbottensost och solroskärnor. Mycket gott att blanda med färskpotatis till sommarens godaste potatissallad.

Dillpesto med Västerbottensost

Ingredienser

4 portioner
1 dl riven Västerbottensost
2 krukor dill
1/2 dl solroskärnor
1 dl rapsolja
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1233 KJ / 295 kCal
Fett31 g
Salt0.5 g
Kolhydrater1 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Sommarens röda pesto
Betyg 3.7 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Solrospesto
Betyg 4.2 av 5.42 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Torskrygg med grillad citrus, parmachips och grön pesto
Betyg 3.5 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pesto på örtstjälkar
Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Lättgravad grillad lax med dillpesto
Betyg 4.3 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stefans mumsiga kräftmacka
Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad