Dragerade dinkelpuffar
![Dragerade dinkelpuffar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_134021/cf_259/dragerade_dinkelpuffar.jpg)
Ett chokladigt godis som påminner lite om risbräck. Även om du använder förrostade dinkelpuffar blir det ännu lite godare med en extra rostning. Skippa pistaschnötterna om du är allergisk. Dinkelpuffarna går att ersätta med puffat ris för ett glutenfritt godis.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2016
![Dragerade dinkelpuffar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_134021/cf_259/dragerade_dinkelpuffar.jpg)
Ingredienser
20 st
4 dl dinkelpuffar
1 msk äggvita
1 dl florsocker
1/2 dl skalade pistagenötter
200 g mörk choklad (70 %)
För alla
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi385 KJ / 92 kCal
Fett4 g
Salt0.2 g
Kolhydrater13 g
Protein2 g
Kommentarer