Edamamesallad med grillad halloumi och rostade solrosfrön
![Edamamesallad med grillad halloumi och rostade solrosfrön](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_33483/cf_259/edamamesallad_med_grillad_halloumi_och_rostade_solrosfron.jpg)
Edamamesallad med grillad halloumi och rostade solrosfrön är en sallad fylld med kokta gröna sojabönor och halloumiost som du förbereder på en knapp halvtimme och serverar till exempel på grillbuffén.
![Edamamesallad med grillad halloumi och rostade solrosfrön](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_33483/cf_259/edamamesallad_med_grillad_halloumi_och_rostade_solrosfron.jpg)
Ingredienser
6 (buffé)
500 g edamamebönor
150 g haricots verts (bönor)
1 liten rödlök
1/2 dl solrosfrön
65 g bladspenat
1 msk olivolja
400 g halloumi
1 msk honung
1 lime
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd halloumi med låg laktoshalt.
Gör mjölkproteinfri: uteslut halloumin.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1709 KJ / 410 kCal
Kommentarer