Egen lingonsill
Två svenska favoriter, lingon och sill, kombineras när du gör din egen lingonsill. Fisken läggs på ett fat och täcks av en härlig sås gjord på crème fraiche, lingon och rödlök. Enkelt och gott!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003
Ingredienser
undefined
1 dl lätt crème fraiche
1/2 dl rårörda lingon
2 msk finhackad rödlök
lite mjölk
1 förpackning 5-minuterssill (à 420 g)
eventuellt smörfrästa lingon till garnering
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot IMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och uteslut mjölken. Använd mjölkfritt margarin till smörfrästa lingon.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot IMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och uteslut mjölken. Använd mjölkfritt margarin till smörfrästa lingon.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer