Egenmald hamburgerfärs

Gör egenmald hamburgerfärs med köttkvarn – när du vill vara riktigt ambitiös i köket! Genom att mala köttfärs själv blir resultatet otroligt saftiga och extra smakrika hamburgare. Köttet semi-fryses innan det mals för att få perfekt luftighet som ger den goda texturen till färsen.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2020

Ingredienser
1 sats
250 g nötbringa (gärna av svensk mjölkko)
250 g högrev (gärna av svensk mjölkko)
250 g rumpstek (rostlock, gärna av svensk mjölkko)
Näringsvärde per sats
Näringsvärdet är beräknat på 1 sats.
Energi48655 KJ / 1165 kCal
Fett64 g
Salt1 g
Kolhydrater0 g
Protein148 g
Kommentar
När ni skriver recept i buffé tidningen,varför inte ha samma ingredienser som på er receptsida på hemsidan. Detta gäller Egenmald hamburgerfärs, i tidningen skriver ni bara rostlock och ingen förklaring till vilken köttbit det är, men på hemsidan skriver ni rumpstek (rostlock) Det vore bra om ni använder samma ingredienser både i tidningen och på hemsidan Mvh Monica Krantz
Monica
2020-06-27Hej Monica! Tack för din synpunkt. I tidningen kan vi inte alltid skriva ut lika tydligt på grund av platsbrist. Vi är tacksamma för att du kommenterade och vi tar till oss den feedbacken! Hälsningar Elina
ICA-köket
2020-06-29