Egenmald hamburgerfärs

Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Egenmald hamburgerfärs

Gör egenmald hamburgerfärs med köttkvarn – när du vill vara riktigt ambitiös i köket! Genom att mala köttfärs själv blir resultatet otroligt saftiga och extra smakrika hamburgare. Köttet semi-fryses innan det mals för att få perfekt luftighet som ger den goda texturen till färsen.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2020

Egenmald hamburgerfärs

Ingredienser

1 sats
250 g nötbringa (gärna av svensk mjölkko)
250 g högrev (gärna av svensk mjölkko)
250 g rumpstek (rostlock, gärna av svensk mjölkko)

Gör så här

02:00:00
01:00:00
Av färsen kan du göra exempelvis Gourmetburgare.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat

Kommentar

När ni skriver recept i buffé tidningen,varför inte ha samma ingredienser som på er receptsida på hemsidan. Detta gäller Egenmald hamburgerfärs, i tidningen skriver ni bara rostlock och ingen förklaring till vilken köttbit det är, men på hemsidan skriver ni rumpstek (rostlock) Det vore bra om ni använder samma ingredienser både i tidningen och på hemsidan Mvh Monica Krantz

Monica

2020-06-27

Hej Monica! Tack för din synpunkt. I tidningen kan vi inte alltid skriva ut lika tydligt på grund av platsbrist. Vi är tacksamma för att du kommenterade och vi tar till oss den feedbacken! Hälsningar Elina

ICA-köket

2020-06-29

Näringsvärde per sats

Näringsvärdet är beräknat på 1 sats.
Energi48655 KJ / 1165 kCal
Fett64 g
Salt1 g
Kolhydrater0 g
Protein148 g

Testa liknande recept

Högrevssliders med blåmögelost, karamelliserad lök och glöggketchup
Betyg 4.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Osthamburgare
Betyg 1.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mojo rojo-burgare
Betyg 2.9 av 5.193 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Höstig burgare med karamelliserad lök och tryffelmajonnäs
Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Eriks cheeseburgare original med bearnaise
Betyg 4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Långgrillad högrev
Betyg 3 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad