Endive med getost, hasselnötter och granatäpple
![Endive med getost, hasselnötter och granatäpple](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_233755/cf_259/endive_med_getost__hasselnotter_och_granatapple.jpg)
Letar du efter tilltugg till fördrinken? Prova krispig endive-sallad fylld med krämig getost som toppas med knapriga hasselnötter och sötsyrliga grantäpplekärnor. En oslagbar kombination!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2021
![Endive med getost, hasselnötter och granatäpple](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_233755/cf_259/endive_med_getost__hasselnotter_och_granatapple.jpg)
Ingredienser
6-8 portioner
Dressing
1 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1 tsk honung
1 krm salt
1 krm svartpeppar
2 - 3 endiver
200 g chèvre
1 dl rostade hasselnötter
1 granatäpple (1 granatäpple motsvarar ca 1 dl tinade frysta granatäppelkärnor)
För alla
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer