Endive med getost, hasselnötter och granatäpple

Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
0
Endive med getost, hasselnötter och granatäpple

Letar du efter tilltugg till fördrinken? Prova krispig endive-sallad fylld med krämig getost som toppas med knapriga hasselnötter och sötsyrliga grantäpplekärnor. En oslagbar kombination!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2021

Endive med getost, hasselnötter och granatäpple

Ingredienser

6-8 portioner

Dressing

1 msk  olivolja
1 msk  vitvinsvinäger
1 tsk  honung
1 krm  salt
1 krm  svartpeppar
2 - 3   endiver
200 g  chèvre
1 dl  rostade hasselnötter
1   granatäpple (1 granatäpple motsvarar ca 1 dl tinade frysta granatäppelkärnor)

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Endive med konjaksspetsad leverpastej
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fransk valnötssallad
Betyg 2.8 av 5.
58 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äppel- och chèvregravad strömming
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Granatäppelsirap
Betyg 4.6 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krispig brysselkål med granatäpple
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvrecrème
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga