Endive med konjakspastej
![Endive med konjakspastej](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_44643/cf_259/endive_med_konjakspastej.jpg)
Med leverpastej och konjak kan du göra en förrätt som förbluffar dina gäster. Rolig, annorlunda och god - endive med konjakspastej kommer att vara ett kul samtalsämne om vad det är för spännande rätt.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011
![Endive med konjakspastej](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_44643/cf_259/endive_med_konjakspastej.jpg)
Ingredienser
undefined
200 g bredbar leverpastej
1 msk konjak
endiveblad
kärnor från granatäpple
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer