Endive- och rödlökssallad

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Endive- och  rödlökssallad

De krispiga endivebladen blandas med färsk persilja och rödlök som fått ligga i en ljuvlig sockerlag. Salladen är tjusig, frisk och idealisk att servera tillsammans med kött eller på buffén.

Endive- och  rödlökssallad

Ingredienser

4 portioner
3 dl  kallt vatten
1 dl  socker
2 dl  ättiksprit (12 %)
2   röda lökar
2   endiver
1/2 dl  grovhackad bladpersilja
2 msk  kallpressad rapsolja
1 tsk  salt
2 krm  grovmalen vit- eller svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Endivsallad med ost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Endivesallad, glaserade valnötter och ost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ingefärssyltad gurka och rödlök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxburgare med hemgjord dressing, pickles och rostad potatis
Betyg 3.7 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Inlagd rödlök
Betyg 3.3 av 5.
102 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
»Syrad« kinakålssallad
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga