Enkel Pad thai
Sväng ihop en smakrik pad thai till middag! Genom att använda färdig pad thai-sås fixar du enkelt en god pad thai med äggnudlar, svamp, böngroddar och salladsärtor. Pricken över i blir att toppa med salta jordnötter, koriander och limesaft vid servering.
Ingredienser
6 portioner
300 g äggnudlar
2 rödlökar
2 morötter
200 g vitkål
150 g svamp (t. ex ostronskivling eller champinjoner)
2 msk olja
100 g färska böngroddar
1 burk pad thai sås (à 400 g)
2 ägg
150 g färska salladsärtor
1 dl hackade salta jordnötter
2 lime
1 kruka koriander
För alla
Kontrollera noga innehållet i såsbasen.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt äggnudlar mot glas- eller risnudlar. Välj en såsbas utan gluten.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer