Eriks cheeseburgare original med bearnaise

Betyg 4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Eriks cheeseburgare original med bearnaise

En riktigt smarrig cheeseburgare signerad Erik Lallerstedt. Hemligheten bakom en god burgare är att blanda färsen med alla ingredienser och låta den vila en bra stund innan den steks. Servera mellan stekta brödskivor med de klassiska tillbehören sallad, rödlök och tomat.

Eriks cheeseburgare original med bearnaise

Ingredienser

4 portioner

Burgare

500 g grovmalen nötfärs (gärna högrevsfärs)
1 medelstor råriven gul lök
1 msk worchestersås
1 - 2 äggulor
salt
peppar
2 - 3 krm allroundkrydda

Tillbehör

4 - 8 skivor cheddarost
smör (att steka brödet i)
8 skivor bergis eller formfranska
romansallad
1 burk bearnaisesås (à 230 g)
1 skivad rödlök
1 skivad tomat

Gör så här

00:02:00
00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Korvtillbehör ”de lux”
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kladdkaka med kaffesmak
Betyg 3.3 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Karamellig Shakerato
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Espresso Sorbetto
Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Espresso Creme Brûlée
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Nougatpannacotta
Betyg 4.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad