Espressomousse
![Espressomousse](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_160553/cf_259/espressomousse.jpg)
Den stora smakupplevelsen uppstår i och med att kaffet får ligga och dra i grädden i ett helt dygn. När den mörka chokladens bitterhet möter kaffegräddens lena sötma uppstår ljuv musik.
![Espressomousse](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_160553/cf_259/espressomousse.jpg)
Ingredienser
2 portioner
7 g finmalet kaffe (gärna Lavazza Qualità Rossa) (7 g motsvarar ca 2 tsk)
2 1/2 dl vispgrädde
2 ägg
2 msk strösocker
100 g mörk blockchoklad
För alla
Innehåller ägg och mjölkprotein. Fri från gluten.
Gör laktosfri: välk laktosfri grädde.
Recept och bild i samarbete med Lavazza.
Gör så här
Tips
Gott att servera med karamelliserade hasselnötter.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Måste grädden stå i kylskåpet ett dygn?
Hanna
2020-07-22Hej Hanna! För bästa smakupplevelsen så, ja. Men smakar säkert ok kortare tid också. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2020-07-27