Espressopannacotta
![Espressopannacotta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_158013/cf_259/espressopannacotta.jpg)
En klassisk efterrätt här smaksatt med espresso. Pannacotta är enkelt att tillaga och går dessutom alldeles utmärkt att förbereda dagen innan. Älskar du kaffe så är Espressopannacottan ett måste!
![Espressopannacotta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_158013/cf_259/espressopannacotta.jpg)
Ingredienser
4-6 portioner
Pannacotta
2 1/2 gelatinblad
4 dl vispgrädde
3/4 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
1 dubbel espresso (à ca 6 cl)
choklad
färska bär
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och choklad.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde och choklad mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Recept och bild i samarbete med Löfbergs rosteri och kaffebar.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer