Espressopannacotta

Betyg 4.7 av 5.
9 personer har röstat
0
Espressopannacotta

En klassisk efterrätt här smaksatt med espresso. Pannacotta är enkelt att tillaga och går dessutom alldeles utmärkt att förbereda dagen innan. Älskar du kaffe så är Espressopannacottan ett måste!

Espressopannacotta

Ingredienser

4-6 portioner

Pannacotta

2 1/2   gelatinblad
4 dl  vispgrädde
3/4 dl  strösocker
2 tsk  vaniljsocker
1   dubbel espresso (à ca 6 cl)
choklad
färska bär

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och choklad.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde och choklad mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.


Recept och bild i samarbete med Löfbergs rosteri och kaffebar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Daimpannacotta
Betyg 4.4 av 5.
284 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dumlepannacotta
Betyg 4.5 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blåbärspannacotta
Betyg 4.4 av 5.
52 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brownietårta med vit chokladpannacotta
Betyg 4.2 av 5.
94 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vit chokladpannacotta med limemarinerade bär
Betyg 4 av 5.
251 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glutenfri bärpaj med rårörd vaniljsås
Betyg 4.3 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga