Eva-Karins crabfishröra
Eva-Karins crabfishröra är en enkel och lättlagad röra av hackad surimi, rödlök, crème fraiche och hackad persilja. Servera den goda och fräscha crabfishröran på rostat bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2004
Ingredienser
8 st
8 stavar crabfish (surimi)
1 liten rödlök
2 dl crème fraiche
hackad persilja
8 brödskivor
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd och kontrollera innehållet i Crab sticks.
Gör laktosfri: byt till laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: kontrollera innehållet i Crab sticks och välj en äggfri.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Mycket bra som förrätt till lax eller dylikt
Lennart
2006-02-17