Exotisk Glasscoupe med choklad och kokos
![Exotisk Glasscoupe med choklad och kokos](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17530/cf_259/exotisk_glasscoupe_med_choklad_och_kokos.jpg)
Ett festligt recept på en exotisk efterrätt. Glasscoupe med choklad och kokos gör du av kakor med kokos, färsk frukt som melon, mango, ananas, jordgubb samt hemgjord chokladsås. Servera i snygga portionsglas!
![Exotisk Glasscoupe med choklad och kokos](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17530/cf_259/exotisk_glasscoupe_med_choklad_och_kokos.jpg)
Ingredienser
4 portioner
100 g smör eller margarin
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
2 dl vetemjöl
6 msk kokos
Limesocker
2 lime
3 msk strösocker
1 ägg
Frukt
1/2 melon
1 mango
1/2 ananas
10 jordgubbar
Chokladsås
100 g vit choklad
1 dl grädde
Till servering
1/2 l chokladglass
1/2 l mangosorbet
torkade banan (chips)
Gör så här
Tips
Här går allt att förbereda dagen innan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer