Fänkål, ingefära och couscousfräs
![Fänkål, ingefära och couscousfräs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13676/cf_259/fankal__ingefara_och_couscousfras.jpg)
Couscous är ett enkelt och gott tillbehör till fågel och kött! Vill du ha extra smak på couscousen så blanda i fänkål, soltorkade tomater, ingefära, citronjuice och körsbärstomater. Lätt, snabbt och smarrigt!
![Fänkål, ingefära och couscousfräs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13676/cf_259/fankal__ingefara_och_couscousfras.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 dl couscous
1 stor fänkål (à ca 400 g)
4 marinerade soltorkade tomater
2 msk olivolja
2 msk riven ingefära
2 tsk citronjuice
8 körsbärstomater
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
wienerkorv
Gör så här
I näringsberäkningen ingår wienerkorv.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2326 KJ / 555 kCal
Fett0 g
Kommentarer