Fänkålschutney med saffran och chili

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Fänkålschutney med saffran och chili

Gör en egen smakrik chutney att bjuda på till fisk eller skaldjur med detta trevliga recept. Puttra ihop chutney i matlagningsvin, äppelcidervinäger och kycklingfond och låt den mumsiga fänkålschutneyn med saffran och chili svalna innan den serveras.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2002

Fänkålschutney med saffran och chili

Ingredienser

4 portioner
ca 500 g  fänkål
1   finhackad röd chilifrukt
1   finhackad vitlöksklyfta
3 msk  olivolja
salt och peppar
1   påse saffran (à 1/2 g)
2 msk  socker
1 dl  vitt matlagningsvin
1 dl  äppelcidervinäger
2 dl  vatten
1/2 dl  konc kycklingfond
1 1/2 tsk  ljus maizenaredning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Äppel- och saffranschutney
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad oxfilé med lök- och senapsmarmelad
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad torskrygg med saffransdoftande fänkål
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomat- och saffranssoppa med spätta
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tortellini med grillad paprika
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Saffranskyckling med tomat och fänkål
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga