Fänkålspasta med kräftor och feta
![Fänkålspasta med kräftor och feta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_37881/cf_259/fankalspasta_med_kraftor_och_feta.jpg)
Denna fänkålspasta blir en trevlig liten förrätt till middagsbjudningen som en variant till den klassiska räkcocktailen. Kräftstjärtar och fetaost kombineras med krispigheten i fänkålen och den mjuka spagettin. Smaksätt med citrondressing
![Fänkålspasta med kräftor och feta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_37881/cf_259/fankalspasta_med_kraftor_och_feta.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 port spaghetti
1 liten fänkål
1 rödlök
150 g haricots verts (bönor)
2 burkar kräftstjärtar (à 170 g)
200 g fetaost
1/2 kruka dill
Citrondressing
1 citron
2 msk olivolja
salt och peppar
För alla
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: en viss mängd feta kan ev tålas.
Gör mjölkproteinfri: uteslut fetan.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2228 KJ / 532 kCal
Fett18.3 g
Kolhydrater57.2 g
Protein33.9 g
Kommentarer