Fänkålsstekt torsk med äppelsallad
![Fänkålsstekt torsk med äppelsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_116886/cf_259/fankalsstekt_torsk_med_appelsallad.jpg)
Fänkålsstekt torsk med äppelsallad är ett nytänkande och mättande recept. Torsken kryddas med fänkål innan den steks färdigt i ugnen. Till äppelsalladen tärnas äpple som blandas med tunn fänkål. För att addera ytterligare smak tillsätts apelsinsaft och honung. Servera med saftig torsk och en rivig pepparrotskräm.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2015
![Fänkålsstekt torsk med äppelsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_116886/cf_259/fankalsstekt_torsk_med_appelsallad.jpg)
Ingredienser
Torsk
Äppelsallad
Pepparrotskräm
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) eller liknande mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Väldigt gott! Inga-Lill
Ingalill
2020-05-12Hej Cecilia! Vad kul att höra! Hälsningar, Veronica
Redaktionen
2015-07-23Så himla gott! Har gjort detta ett par gånger nu!
Cecilia
2015-07-22