Färsbiff med bulgursallad, brie och grillad paprika
![Färsbiff med bulgursallad, brie och grillad paprika](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_47522/cf_259/farsbiff_med_bulgursallad__brie_och_grillad_paprika.jpg)
En perfekt middag att servera dina gäster en varm sommardag. De saftiga biffarna läggs på en bädd av fräsch bulgursallad innehållande bland annat grillad paprika, brie och färgglad spenat.
![Färsbiff med bulgursallad, brie och grillad paprika](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_47522/cf_259/farsbiff_med_bulgursallad__brie_och_grillad_paprika.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
500 g nötfärs
1 tsk salt
1 ägg
2 msk dijonsenap
2 krm nymalen svartpeppar
2 msk olivolja
4 port bulgur
1 rödlök
200 g brieost
1 burk strimlad, grillad paprika (à 200 g)
1 msk balsamvinäger
65 g färsk spenat
För alla
Rätten innehåller mjölkprotein.
Glutenfri: byt ut bulgur mot ris eller quinoa.
Laktosfri: lite brieost kan ev tålas.
Äggfri: uteslut ägget.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2628 KJ / 628 kCal
Fett33.4 g
Kolhydrater36.3 g
Protein43.8 g
Kommentarer