Färsbullar "extra allt"
![Färsbullar "extra allt"](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63988/cf_259/farsbullar__extra_allt_.jpg)
Smarriga färsbullar som innehåller det mesta! Det extra ägget i fyllningen gör dem riktigt saftiga.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2012
![Färsbullar "extra allt"](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63988/cf_259/farsbullar__extra_allt_.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 g nötfärs
1/2 dl ströbröd
1 dl matlagningsgrädde
1 liten gul lök
1/2 dl kapris
1 ägg
1/2 tsk salt
1 krm peppar
Fyllning
1 paket fetaost (à 150 g)
1/2 dl kalamataoliver
2 msk finskuren gräslök
1/2 msk honung
1 tsk torkad oregano
1 ägg
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd, boveteflingor eller rent havre.
Gör laktosfri: använd laktosfri salladsost eller annan ost lagrad mer än 3 mån. Använd mjölkfritt ströbröd och laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: ersätt fetaost med tofu. Använd mjölkfritt ströbröd och ersätt mjölk med t ex Solhavre.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer