Färsgryta med pastaskruvar
Fantastiskt lättlagad och matig färsgryta med pastaskruvar. Överraskande, mustig gryta, med kajennpeppar, banan och jordnötter. Komplett och ljuvlig med grönsallad och citron.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001
Ingredienser
4 portioner
280 g pastaskruvar
1 gul lök
1 msk olja
300 g köttfärs
1/2 tsk salt
1 tsk curry
1/2 krm kajennpeppar
1 krm svartpeppar
2 dl buljong (tärning + vatten)
2 bananer
1/2 dl salta jordnötter
Till servering
blandad grönsallad
citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Detta var jättegott. Jag la till lite majs o cocktailtomater. Fin len smak
Sofie
2020-03-23Tyckte inte alls om detta och barnen bad mig lova att ALDRIG laga detta igen! Tänk så olika man kan tycka!
Ingegerd
2005-09-22Jättegott, annorlunda och barnen älskar det.
Esbjörn
2005-08-26