Färskost med mandelmassa och apelsin
![Färskost med mandelmassa och apelsin](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Det blir inte mycket smidigare än såhär! Fräsch färskost får sällskap av riven mandelmassa och apelsinskal och tilltugget blir fulländat när röran placeras på biscottin med knapriga pistagenötter på toppen.
![Färskost med mandelmassa och apelsin](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
15 stycken
100 g mandelmassa
skal från 1/2 apelsin
125 g naturell färskost
biscotti
pistagenötter
För alla
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd/biscotti.
Gör laktosfri: använd laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskosten mot mjölkfritt mjukostalternativ. Servera mjölkfria bröd/kakor.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer