Färskostkräm med apelsin
![Färskostkräm med apelsin](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_74337/cf_259/farskostkram_med_apelsin__.jpg)
En ljuvlig liten efterrätt på sötsyrlig färskostkräm med friska apelsinklyftor och ugnsrostade solroskärnor. Färskostkrämen fullkomligt smälter i munnen och är dessutom smaksatt med kardemumma och florsocker. En riktigt fest för smaklökarna!
![Färskostkräm med apelsin](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_74337/cf_259/farskostkram_med_apelsin__.jpg)
Ingredienser
4 portioner
250 g kvarg
1 msk florsocker
2 krm malen kardemumma
2 apelsiner
3 msk strösocker
1 dl solroskärnor
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri kvarg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvargen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1095 KJ / 262 kCal
Fett14 g
Salt0.06 g
Kolhydrater22 g
Protein12 g
Kommentarer