Färskostpepparkakor med karamell och choklad

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
3
Färskostpepparkakor med karamell och choklad

Köp färdiga pepparkakor och fyll dem med färskost och dulce de leche. Doppa i härlig smält choklad och servera under jubel! Perfekt till julens alla mingel och fikastunder.

Färskostpepparkakor med karamell och choklad

Ingredienser

12 st
100 g  mörk choklad
25 g  smör
24   pepparkakor
200 g  färskost (av cream cheese-typ)
1   burk dulce de leche (à 397 g)

För alla

Fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria pepparkakor.

Recept och bild i samarbete med Philadelphia.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Skulle skriva till att de bör serveras kylda

Jessica

2023-12-19

Blev äckligt sött. Och mjuka.

Emma

2018-12-10

Vi gjorde dessa några timmar innan gästerna kom och på den tiden hann pepparkakorna bli rejält mjuka och "svampiga".

Johan

2017-12-25

Testa liknande recept

Fyllda pepparkakor med kolasmörkräm
Betyg 4.6 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Trifle med pepparkaka
Betyg 4.4 av 5.
54 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dubbla chokladkakor med chokladkola
Betyg 4 av 5.
38 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Chokladdrömmar med jordgubbar och kolagrädde
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparkaksparfait med kryddinkokta äpplen och bär
Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kaffe med glass och dulce de leche
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga