Färskostpepparkakor med karamell och choklad
![Färskostpepparkakor med karamell och choklad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_170069/cf_259/farskostpepparkakor_med_karamell_och_choklad.jpg)
Köp färdiga pepparkakor och fyll dem med färskost och dulce de leche. Doppa i härlig smält choklad och servera under jubel! Perfekt till julens alla mingel och fikastunder.
![Färskostpepparkakor med karamell och choklad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_170069/cf_259/farskostpepparkakor_med_karamell_och_choklad.jpg)
Ingredienser
12 st
100 g mörk choklad
25 g smör
24 pepparkakor
200 g färskost (av cream cheese-typ)
1 burk dulce de leche (à 397 g)
För alla
Fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria pepparkakor.
Recept och bild i samarbete med Philadelphia.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Skulle skriva till att de bör serveras kylda
Jessica
2023-12-19Blev äckligt sött. Och mjuka.
Emma
2018-12-10Vi gjorde dessa några timmar innan gästerna kom och på den tiden hann pepparkakorna bli rejält mjuka och "svampiga".
Johan
2017-12-25