Feta- och olivsås
![Feta- och olivsås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16489/cf_259/feta-_och_olivsas.jpg)
Feta- och olivsås rör du snabbt ihop. Såsen har läcker konsistens och smak av smulad fetaost. Du river citronskal och blandar ner oliver i den härligt syrliga turkiska yoghurten.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007
![Feta- och olivsås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16489/cf_259/feta-_och_olivsas.jpg)
Ingredienser
1 sats
200 g smulad fetaost
1 dl urkärnade svarta oliver
4 dl turkisk yoghurt
rivet skal från 1 citron
salt och peppar
Gör så här
Tips
Passar till: fisk, fågel, fläsk- och nötkött.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Mycket, mycket god. Passar till allt från grillen och till nachos.
Marianne
2007-06-08